ua en ru

Під Одеським адмінсудом мітингують прихильники Боровика і Труханова

Під Одеським адмінсудом мітингують прихильники Боровика і Труханова Фото: мітинг в Одесі

Всього на місці подій зібралося близько 200-300 мітингувальників

В Одесі біля і всередині окружного адміністративного суду проходять мітинги на підтримку кандидата на пост мера Одеси Саші Боровика. Присутнім протистоять прихильники Геннадія Труханова, повідомляє "Думська".

"Учасники контрмітингу пройшли на територію суду, скандують "Труханів - наш мер" і намагаються перекричати опонентів. Саша Боровик зі своїми прихильниками спочатку розмістився в сквері біля воріт суду, де заявив про проплачені мітингарі за Труханова і обмані одеситів на виборах", - йдеться в повідомленні.

Під Одеським адмінсудом мітингують прихильники Боровика і Труханова

Фото: мітинг в Одесі

Як повідомляється, після виступу кількох однодумців Боровика і читання "іронічних віршів на тему гасла "Довіряй справам", присутні попрямували до суду, де між сторонами продовжилися словесні перепалки.

Під Одеським адмінсудом мітингують прихильники Боровика і Труханова

Фото: під Одеським адмінсудом мітингують прихильники Боровика і Труханова

Повідомляється, що всього на місці подій зібралося близько 200-300 мітингувальників. Громадський порядок охороняють міліціонери.

Відзначається, що суд повинен розглянути адміністративний позов про порушення під час підрахунку голосів в першому турі виборів на посаду міського голови Одеси.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Саакашвілі збирає мітинг проти підсумків виборів мера Одеси.