ua en ru

В Одесі суд призначив домашній арешт затриманому зі зброєю "кримінальному авторитету"

В Одесі суд призначив домашній арешт затриманому зі зброєю "кримінальному авторитету" Фото: Приморський районний суд Одеси

Підозрюваного напередодні затримали зі зброєю і партією наркотиків

Приморський суд Одеси призначив домашній арешт затриманому зброєю і наркотиками місцевим "кримінального авторитета" на прізвисько "Шушарик". Про це у Facebook повідомив радник начальника поліції Одеської області Руслан Форостяк.

"Сьогодні в Одесі Приморський районний суд (його честь суддя Іванов) обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, відхиливши клопотання про арешт, відомому в кримінальних колах громадянину "Шушарику", що називає себе "смотрящим за общаком", - повідомив Форостяк.

За словами Форостяка, його напередодні затримали зі зброєю і з фасованими наркотичними засобами в обсязі, "готовому для закладки на цілий квартал міста".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на трасі Олександрія-Кременчук затримали "кримінального авторитета" з Донецької області. Затриманий причетний до діяльності банди квартирних злодіїв на прізвисько "Гулівер". У 2015 році він був оголошений в розшук за збройне хуліганство і причетність до серії крадіжок по всій країні.