ua en ru

В Одесі прихильники федералізації провели мітинг на Куликовому полі

В Одесі прихильники федералізації провели мітинг на Куликовому полі

Сьогодні біля Куликова поля в Одесі зібралося близько 300 активістів, які виступають за федералізацію України. Про це повідомив один з лідерів одеського "Антимайдану" Ібрагім Морріс.

Повідомляється, що учасники акції також закликали встановити меморіал на честь загиблих 2 травня 2014 р. в ході розгону табору "антимайдана" на Куликовому полі.

Морріс, виступаючи на мітингу, закликав усіх своїх прихильників об'єднатися для того, щоб домогтися встановлення меморіалу. "Наш святий обов'язок увічнити пам'ять загиблих у цій страшній трагедії. Одеса не забуде і не пробачить те, що було зроблено 2 травня з нашими хлопцями", - зазначив громадський діяч. Морріс також анонсував збір підписів серед городян на підтримку ініціативи про встановлення пам'ятника жертвам 2 травня.

Раніше фракція "Батьківщина" вийшла в міськраді з пропозицією про встановлення такого меморіалу. В ході акції відбувся ряд конфліктів між прихильниками Куликова поля та активістами "Євромайдану".

Зазначимо, що сама площа була оточена співробітниками правоохоронних органів, оскільки на Куликовому полі проходив огляд сил поліції.