ua en ru

Бійка у міському саду Одеси: радикали можуть мати відношення до Kadorr

Бійка у міському саду Одеси: радикали можуть мати відношення до Kadorr Фото: "Одеса медіа"

За даними ЗМІ, в ході бійки постраждав голова обласної поліції

Запланована на сьогодні, 18 листопада, зустріч власників території, на якій розташований Літній театр в Одеському міському саду, з громадськістю була зірвана радикалами, які напередодні влаштували напад на український театр в Одесі. Про це повідомляє "Одеса медіа".

Як наголошується, активісти зібралися в міському саду, щоб зустрітися з представниками компанії, якій з 2003 року належить територія колишнього Літнього театру.

Бійка у міському саду Одеси: радикали можуть мати відношення до Kadorr

Під час зустрічі директор компанії запевнив одеситів, що жодного висотного будівництва тут не передбачається, так само як і вирубки дерев. Також він повідомив, що всі плани щодо цієї ділянки будуть обговорюватися з громадськістю.

При цьому, за даними видання, люди в масках знесли паркан і влаштували бійку. Радикали кинули в натовп світлошумові гранати. Голові обласної поліції Дмитру Головіну розбили голову каменем, пише ЗМІ.

Бійка у міському саду Одеси: радикали можуть мати відношення до Kadorr

Також зазначається, що радикали, які напали на національну поліцію, вважаються в Одесі актовом, який може мати відношення до компанії Kadorr. Раніше, за інформацією видання, ці люди брали участь у нападі на будівельну компанію "Гефест".