ua en ru

В Одесі через протести скасували концерт Лободи

В Одесі через протести скасували концерт Лободи Фото: протест проти концерту Світлани Лободи в Одесі

Протестувальники вимагали зупинити виступ і вигнати виконавицю з позбавленням її громадянства України

В Одесі, в неділю, 28 травня, був скасований концерт співачки Світлани Лободи через протести під нічним клубом, де мав відбутися виступ. Про це повідомляє "Думская".

Протестувальники вимагали зупинити виступ і вигнати виконавицю з позбавленням її громадянства України.

Акція проходила мирно, поки невідомі не кинули в натовп дві петарди і дві димові шашки. Обійшлося без наслідків, зазначає видання.

Після цього поліція намагалася провести обшук двох активістів, ті відмовилися, і спалахнула бійка. Також під час сутички був застосований сльозогінний газ. Активісти, що відмовилися від обшуку, затримали, але через деякий час відпустили.

Радник начальника ГУНП Руслан Форостяк повідомив, що поліція склала всього один протокол за 173 статтею Купап - "дрібне хулигантство".

Крім цього, раніше поліція зафіксувала два неправдивих сигналу про замінування клубу, де повинен був відбутися концерт Лободи.

Також видання зазначає, що співачка регулярно виступає в Росії, а також відмовляється визнавати факт російської агресії в Україні. Також Лобода підтримує російських артистів, яким заборонили в'їзд в Україну через виступів на окупованих територіях.

altaltaltaltaltaltalt

Нагадаємо, Світлана Лобода стала переможницею у номінації "Співачка року" в Росії.