ua en ru

В Одесі сталася пожежа на автовокзалі, є постраждала

В Одесі сталася пожежа на автовокзалі, є постраждала Фото: пожежа на автовокзалі в Одесі (odesa.dsns.gov.ua)

В результаті пожежі на автовокзалі в Одесі дівчина отруїлася продуктами горіння

В Приморському районі Одеси на другому поверсі центрального автовокзалу сталася пожежа, в результаті чого продуктами горіння отруїлася дівчина. Про це йдеться в повідомленні обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Повідомляється, що вранці до служби спасіння надійшло повідомлення про загоряння електропроводки на 2 поверсі "Центрального Автовокзалу". Пожежу о 07:51 було локалізовано, а о 07:54 повністю ліквідовано.

"В результаті пожежі вогнем пошкоджено електропроводи в шахті з першого по третій поверх на загальній площі 9 погонних метрів. Причина пожежі встановлюється. Під час гасіння пожежі з будівлі автовокзалу були евакуйовані 70 осіб. До прибуття підрозділів ДСНС в Одеську обласну клінічну лікарню госпіталізували 19-річну мешканку Кропивницького з діагнозом отруєння продуктами горіння", - йдеться в повідомленні.

altaltalt

Фото: пожежа в Одесі

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Харкові загорівся завод з виробництва пакувальних матеріалів. На місці події загиблих та травмованих немає.