ua en ru

В Одесі правоохоронці виявили міжнародний канал торгівлі людьми

В Одесі правоохоронці виявили міжнародний канал торгівлі людьми Фото: прикордонники (eubam.org)

Зловмисник здійснив вербування та спробу переміщення через держкордон трьох переселенок із АТО

В Одесі вчора, 7 вересня 2017 року, правоохоронці виявили міжнародний канал торгівлі людьми. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної прикордонної прикордонної служби України.

Як зазначається, вчора 7 вересня на пероні Одеського залізничного вокзалу правоохоронці затримали 26-річного громадянина, який підозрюється у торгівлі людьми.

"Вступивши у змову зі своїм 20-річним братом та іншою особою, яка мешкає на території Німеччини, він протягом року переконував жінок в отриманні великих коштів за умови надання ними сексуальних послуг за кордоном", - йдеться у повідомленні.

Зловмисник, увійшовши у довіру до трьох жінок та знаючи про їхнє тяжке матеріальне становище через переселення із зони проведення антитерористичної операції, здійснив вербування та спробу їх переміщення через держкордон з метою подальшої сексуальної експлуатації на території Німеччини.

"За жінок сплатили грошові кошти на отримання візових та проїзних документів для виїзду з території України до Німеччини через Республіку Польща. При цьому останніх попередили, що витрачені кошти вони повинні будуть відпрацювати, надаючи сексуальні послуги, тим самим втягнувши їх у боргову залежність", - йдеться у повідомленні.

Наразі затриманому повідомлено про підозру, слідчі дії тривають.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в аеропорту Львова затримали жінку за торгівлю людьми.