ua en ru

В Одесі загасили звалище біля нафтопереробного заводу

В Одесі загасили звалище біля нафтопереробного заводу Фото: пожежні (УНІАН)

Пожежу гасили протягом майже 10 годин

В Одесі ліквідували пожежу на звалищі біля нафтопереробного заводу сьогодні, 26 червня 2017 року. Про це повідомили в прес-службі Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

"Спільними зусиллями пожежників у 14:44 пожежу вдалося локалізувати в межах 0,5 га, а в 19:53 - ліквідувати. Причина займання наразі встановлюється фахівцями", - йдеться в повідомленні.

Згідно інформацію прес-служби, з метою недопущення повторного займання особовим складом ДСНС проводилося чергування для виявлення можливих вогнищ тління.

Так, повідомлення про те, що на території недіючого полігону твердих побутових відходів на Шкодовій горі в Одесі горить сміття та суха трава, надійшло в Службу порятунку "101" в 10:20 26 червня 2017 року.

О 10:41 до місця події прибули пожежники і встановили, що вогнем охоплені кілька окремих вогнищ на загальній площі 0,15 га. Проїзд на схил спецтехніки був неможливий, тому рятувальники проклали рукавну лінію.

altaltalt

Фото: в Одесі загасили пожежу на звалищі (dsns.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Одесі біля місцевого нафтопереробного заводу загорілася закрита звалище твердих побутових відходів.