ua en ru

В Одесі на мітингу Саакашвілі сталася бійка між активістами

В Одесі на мітингу Саакашвілі сталася бійка між активістами Фото: бійка на мітингу Саакашвілі в Одесі (Думська)

Прихильники екс-губернатора побилися з активістами протруханівського "Автомайдану"

В Одесі на площі біля Дюка виникла бійка між активістами, які чекали приїзду колишнього керівника Одеської області Міхеїла Саакашвілі. Про це повідомляє місцеве видання "Думська".

Зокрема зазначено, що прихильники екс-губернатора побилися з активістами "Автомайдану" Євгена Резвушкіна, які представляли інтереси мера міста Геннадія Труханова.

Повідомляється, що Саакашвілі в Одесі зустрічало приблизно 500 осіб.

"Їх приїхав "тролити" агітаційний автомобіль "Автомайдану". З колонок дуже голосно грає музика, поруч знаходяться люди в масках Саакашвілі. Прихильників екс-президента Грузії ця активність, ясна річ, дратує. Між сторонами періодично спалахують сутички, які рознімає поліція", - йдеться в повідомленні.

altaltaltaltaltaltalt
Фото: бійка на мітингу Саакашвілі в Одесі (Думська)

Згодом, за даними видання, прибув Саакашвілі, він виголосив промову, після чого пішов гуляти містом, спричинивши затор на Катерининській вулиці.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Генеральна прокуратура України досі не передала в Міністерство юстиції матеріали екстрадиційної перевірки екс-голови Одеської обласної державної адміністрації (ОДА) Михайла Саакашвілі.