ua en ru

В Одесі міліція затримала двох осіб на місці конфлікту у бізнес-центру

В Одесі міліція затримала двох осіб на місці конфлікту у бізнес-центру Фото: телеканал "Перший міський"

Розслідування триває

Правоохоронці затримали двох чоловіків на місці конфлікту між активістами та охороною біля бізнес-центру "Наполеон" в Одесі. Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

"На даний час слідством встановлено, що в бізнес-центр "Наполеон", розташований на вулиці Успенська, прийшли громадські активісти у супроводі представників управління охорони об'єктів культурної спадщини разом з працівниками Одеської обласної державної адміністрації. Вони намагалися потрапити на територію офісу будівельної компанії і передати керівництву припис про незаконне будівництво об'єкта. Однак на заваді їм стала охорона", - йдеться в повідомленні.

Так, в ході суперечки між сторонами стався конфлікт, в результаті якого охоронець вдарив активіста. У свою чергу один з присутніх представників громадськості застосував до вартового травматичну зброю.

У міліції зазначили, що правоохоронці затримали на місці події обох чоловіків, які скоїли правопорушення.

"За даним фактом наслідком Приморського районного відділу міліції розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною 4 статті 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Подібні діяння караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років", - додали в міліції.

Розслідування триває.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Одесі в ході конфлікту у бізнес-центру поранений охоронець.