ua en ru

В Одесі між двома групами виник конфлікт, поліція намагається попередити сутички

В Одесі між двома групами виник конфлікт, поліція намагається попередити сутички Фото: місце конфлікту в Одесі (od.npu.gov.ua)

Причини конфлікту встановлюються

В Одесі сьогодні, 21 травня 2018 року, на Фонтанській дорозі між групами осіб виник конфлікт, поліція намагається недопустити сутички. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції в Одеській області.

"Поліція забезпечує охорону публічного порядку на місці конфлікту між групами осіб, який наразі відбувається на Фонтанській дорозі в Одесі", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, наразі на місці події працюють поліцейські з групи превентивної комунікації (перемовників), патрульна поліція та бійці батальйону поліції спеціального призначення.

В Одесі між двома групами виник конфлікт, поліція намагається попередити сутичкиВ Одесі між двома групами виник конфлікт, поліція намагається попередити сутички

Фото: конфлікт в Одесі (od.npu.gov.ua)

"Наразі конфлікт локалізовано. Правоохоронці вживають заходи по недопущенню сутички між учасниками події. Причини конфлікту встановлюються", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що після встановлення причин та обставин інциденту буде дана правова оцінка діям обох сторін.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, представники організації "Рада громадської безпеки" намагаються штурмувати офісу фірми "Українська національна блокчейн асоціація", яка займається продажем криптовалют. Офіс охороняє агентство "Самсон".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у столичному Гідропарку сталася стрілянина.