ua en ru

В Одесі машина без номерів збила директора Одеського кінофестивалю, - Саакашвілі

В Одесі машина без номерів збила директора Одеського кінофестивалю, - Саакашвілі Фото: Міхеїл Саакашвілі

Мерседес зник з місця події на очах у міліції

В Одесі на вулиці Азарова вчора, 18 липня, машина без номерів збила директора Одеського кінофестивалю і на очах у міліції зникла з місця події. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Одеської обласної державної адміністрації (ОДА) Міхеїл Саакашвілі.

"Вчора пізно вночі, за всіма достовірним даними, машина, новий чорний Mercedes без номерів, на вулиці Азарова, збила директора одеського кінофестивалю і на очах у міліції зникла з місця події. Місцеві міліціонери з першої хвилини почали приховувати деталі події і замітати сліди. Так як це завжди відбувалося в минулому. І я, і начальник УВС дуже серйозно налаштовані", - повідомив він.

Саакашвілі запевнив, що злочинця знайдуть, а корумпованих міліціонерів "посадять разом з ним на лаву підсудних".

"Не дозволимо відмазати, як це завжди відбувалося з мажорами досі. Старі методи з новою владою Одеської області не пройдуть! Не на тих нарвалися!", - підкреслив голова ОДА.

Вчора, пізно вночі, по всіх достовірним даним, машина, новий чорний Мерседес без номерів, на вулиці Азарова, збила дирек...

Posted by Mikheil Saakashvili on 19 липня 2015 р.

Нагадаємо, в Одеській області вранці 15 липня у зіткненні вантажівки та автомобіля загинули двоє людей, ще вісім отримали тілесні ушкодження.