ua en ru

В Одесі в барі стався конфлікт, одна людина загинула

В Одесі в барі стався конфлікт, одна людина загинула Фото: поліція

Одесит почав стеження за чоловіком, який скоїв вбивство у барі

Мешканець Одеси, який став свідком вбивства в барі, простежив за злочинцем, затримав його і передав поліції. Про це повідомила прес-служба Нацполіції в Одеській області.

"Зайшовши в кафе, молодий чоловік став випадковим свідком того, як один з відвідувачів вдарив ножем у груди іншого. Залишившись непоміченим, одесит пішов за зловмисником, затримав його і передав поліцейським", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, інформація про поранення чоловіка надійшла вночі на спецлінію "102". Заявник повідомив, що став свідком конфлікту, в результаті якого один з опонентів завдав тілесні ушкодження іншому. Він також повідомив, що тримає зловмисника в полі зору, залишаючись непоміченим.

Коли патрульний автомобіль з'явився в полі зору зловмисника, житель Одеси затримав його і передав поліцейським. У підозрюваного вилучили одяг з плямами крові і ніж.

В Одесі в барі стався конфлікт, одна людина загинула

Фото: ніж, вилучений у підозрюваного

Так, перебуваючи в приміщенні одного з барів Малиновського району, 36-річний зловмисник в ході раптового конфлікту, умисно наніс 26-річному одеситу ножове поранення в грудну клітку. Постраждалий помер в кареті швидкої допомоги.

Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 Кримінального кодексу. Йому повідомили про підозру у скоєнні злочину. Слідство триває.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті бійки з різаниною в Київській області постраждав один чоловік, підозрюваний затриманий правоохоронцями.