ua en ru

Черговий призов в армію потрібен владі для захисту своїх рішень восени, - Рабінович

Черговий призов в армію потрібен владі для захисту своїх рішень восени, - Рабінович Фото: Вадим Рабінович

За словами Рабіновича, на осінь готуються "серйозні речі"

Черговий призов в армію потрібен владі для захисту своїх рішень восени. Про це в прямому ефірі телеканалу NewsOne заявив народний депутат України та лідер політичної партії "За життя" Вадим Рабінович, коментуючи позачерговий призов в армію.

"На осінь готуються якісь серйозні речі, влада хоче терміново закликати в Нацгвардію тисячі людей, при цьому прямо заявляє, що охорона терміново потрібна для суддів. Тобто в армію підуть наші хлопці, щоб охороняти тих, хто вже отримав довічно високі зарплати в 12000 гривень, кому парламент передав повноваження — і проголосували за це БПП, Народний Фронт і "Оппоблок", який зрадив виборців, здав свої голоси владі. Очевидно, що готується таке рішення, яке необхідно буде захищати, можливо, це буде рішення по землі. Ми поки не знаємо, можемо лише гадати", - заявив він.

Депутат також розкритикував передбачувані бюджетні витрати в 7 мільйонів гривень на ремонт робочих місць у Верховній Раді.

"Це справжнє божевілля. Ті, що мають совість, ніколи б такого не робили у воюючій країні, в країні, де пенсіонери ледве-ледве зводять кінці з кінцями при таких тарифах і цінах, в країні, яку вони ж і обдерли до нитки! Коли йшли на вибори — всі обіцяли собі нічого не брати, а як прийшли до влади — так що, забули?" - заявив політик.

"В чотирьох санаторіях Управсправами відпочили за рік аж чотири депутати, а ми витрачаємо сотні мільйонів на їх утримання, на всі ці депутатські перукарні, спецлікарні, автопарки... Мали б совість, обіцяли ж від усього цього позбутися! Я подав законопроект, щоб Феофанію віддали потерпілим на сході країни, щоб свої привілеї повернули людям... Але мене не чують, більше 60 моїх законопроектів ця "недокоаліція" навіть не допускає до розгляду в залі!", - додав Рабінович.