ua en ru

Черга на пором з РФ до Криму виросла в 6 разів за останню добу

До 520 автомобілів чекають в даний час в порту "Кавказ" своєї черги на пором, в той час як напередодні в цей же час у черзі перебували 90 автомобілів, повідомляється на сайті Єдиної транспортної дирекції.

Збільшення числа автомобілів обумовлено початком оксамитового сезону, відзначається в повідомленні. Черга в порт "Крим" залишилася колишньою - до 10 автомобілів. За попередню добу перевезено 3718 машин (з порту "Кавказ" - 2188 автомобілів, з порту "Крим" - 1530), порядку 18 000 пасажирів. Всього за добу поромами було здійснено близько 70 рейсів в обидва боки.

Нагадаємо, з 21 серпня на Керченській переправі запрацювали термінали з видачі спеціальних талонів. Тепер автомобілісти, в'їжджаючи на накопичувальний майданчик з боку Керчі, отримають талон з порядковим номером, в якому вказано час заїзду і номер автомобіля, і чекатимуть запрошення для переїзду на наступний накопичувальний майданчик. Крім того, вже до наступного курортного сезону Мінтранс РФ планує впровадити на переправі електронну чергу, повідомляє прес-служба АНО "Єдиної транспортної дирекції".