ua en ru

Через обстріли припинена подача води на окуповану частину Луганської обл., - Москаль

Через обстріли припинена подача води на окуповану частину Луганської обл., - Москаль Фото: Геннадій Москаль

На контрольованій Україною території області також частково відсутнє водопостачання

Подача води на окуповану частину Луганської області повністю припинена із-за пошкодження від обстрілу бойовиків насосної станції в Попаснянському районі. Про це повідомляє прес-служба керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля.

"Сьогодні (28.06) після 3-х годин після опівночі бойовики обстріляли з "Градів" насосну станцію с. Світличне Попаснянського району. Станція подає воду в прифронтові села контрольованої Україною території, а також на окуповану частину Луганщини. В результаті вогневого удару об'єкт сильно пошкоджений, без води залишаються села Нижнє, Світличне, Тошковка, Чехирово і Новотошковка на контрольованій Україною території. Крім того, повністю припинена подача води на окуповану частину області. На місце виїхали ремонтні бригади, коли вдасться відновити водопостачання, поки не відомо", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Луганської області в ніч з 26 на 27 червня невідомі підірвали залізничну колію на 47-му кілометрі ділянки Сентянівка - Шипиловое біля с. Горіхово на самій лінії розмежування.