ua en ru

Обстріл житлових кварталів Мар'їнки: бойовики використовували міномети калібру 82 мм

Обстріл житлових кварталів Мар'їнки: бойовики використовували міномети калібру 82 мм Фото: бойові дії на Донбасі (mil.gov.ua)

Бойовики випустили по житлових кварталах селища чотири міни

Бойовики на Донбасі під час обстрілу житлових кварталів населеного пункту Мар'їнка використовували міномети калібру 82 мм. Про це повідомляє прес-центр штабу антитерористичної операції (АТО) в Facebook.

"Бойовики в черговий раз продемонстрували зневагу до мирних ініціатив, порушивши перемир'я на Приморському напрямку", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією української сторони Спільного центру з контролю і координації, ворог здійснив обстріл житлових кварталів населеного пункту Мар'їнка з використанням мінометів калібру 82 міліметри.

Наголошується, що бойовики випустили по житлових кварталах селища чотири міни. За попередніми даними, постраждалих серед мешканців селища немає. Інформація про викликаних руйнування уточнюється.

ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ: Бойовики грубо порушили режим тиші! Бойовики вкотре продемонстрували зневагу до мирних ініціатив...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 25 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під окупованим Донецькому бойовики обстріляли Мар'їнку, в результаті чого пошкоджено сім будинків. Так, під обстріл Мар'їнці потрапили кілька вулиць. Інцидент стався близько 16:20.