ua en ru

Обстріл Троїцького: поранена під час обстрілу прийшла до тями

Обстріл Троїцького: поранена під час обстрілу прийшла до тями Фото: обстріл Троїцького (facebook.com/Vyacheslav.Abroskin)

36-річна жінка прийшла до тями у лікарні Лисичанська

Поранена при обстрілі Троїцького (Луганська область) жінка прийшла до тями 19 травня 2018 року. Про це повідомив голова Попаснянської районної військово-цивільної адміністрації Сергій Шакун, передає "Громадському радіо".

Повідомляється, 36-річна жінка, яка була поранена в результаті обстрілу, прийшла до тями у лікарні Лисичанська.

"Після того, як жінка була доставлена в лікарню, її прооперували. Ввечері вона прийшла в себе. Сьогодні вона в стабільному стані", - зазначив Шакун.

Крім того, 18-річний син жінки знаходиться в травматологічному відділенні. Його стан оцінюють як задовільний.

"Я думаю, йому треба буде допомога психологів і процес реабілітації після серйозної психологічної травми", - додав Шакун.

Нагадаємо, бойовики вночі, 18 травня, обстріляли Троїцьке, в результаті чого загинули два мирних жителя. Ще двоє отримали поранення. В результаті обстрілу постраждали-члени однієї родини. Батько і 13-річний хлопчик загинули на місці, ще один син отримав поранення в ногу. Також повідомляється, що родина живе у Миронівському, а в Троїцьке приїхала на дачу. Обстріл Троїцького поліція кваліфікує як теракт.