ua en ru

Обстріл Новолуганського: в селищі повністю відновили газо- та електропостачання

Обстріл Новолуганського: в селищі повністю відновили газо- та електропостачання Фото: ЛЕП (facebook.com/theministryofdefence.ua)

Жебрівський подякував ремонтним службам за подолання наслідків обстрілів

У населеному пункті Новолуганське Донецької області повністю відновили газо- та електропостачання після обстрілу з боку бойовиків 18 грудня 2017 року. Про це заявив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації (ОВЦА) Павло Жебрівський у Facebook.

"Хороша новина: газо- і електропостачання в Новолуганському відновили повністю", - заявив Жебрівський.

Крім того, глава Донецької ОВЦА подякував ремонтним службам і всім, хто допоміг подолати наслідки обстрілу.

Гарна новина: газо - та електропостачання у Новолуганському відновили повністю. Дякую ремонтним службам і усім, завдяки кому оперативно подолали наслідки обстрілу. Все буде Україна!

Опубліковано Павлом Жебрівським 21 грудня 2017 р.

Відзначимо, напередодні селище Новолуганське забезпечили автономним електропостачанням та опаленням після обстрілу з боку бойовиків. В результаті обстрілу постраждали 8 мирних жителів і було пошкоджено більше 100 будівель.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що піротехніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій виявили ще 15 осколків реактивної системи залпового вогню "Град" після обстрілу Новолуганського. Всього знайдено 35 елементів РСЗВ.