ua en ru

Обстріл Новолуганського: кількість пошкоджених будівель перевалила за сотню

Обстріл Новолуганського: кількість пошкоджених будівель перевалила за сотню Фото: Наталія Шиман (facebook.com-vzgshiman)

Поліцейські заступили на нічне чергування в селищі

Кількість пошкоджених в результаті обстрілу Новолуганського Донецької області будівель перевалила за сотню. Про це повідомляє прес-секретар Управління Національної поліції у Донецькій області Наталя Шиман у Facebook.

"В Новолуганському поліцейські заступили на нічне чергування. Протягом усього дня поліцейські допомагали жителям латати вікна, вибиті ворожими "Градами", і прибирати купи шиферу і бетону", - заявила Шиман.

За її словами, групи фіксації поліції документували кожне руйнування, і станом на 18:00 вже виявлено більше 100 будівель, які були пошкоджені під час вчорашнього обстрілу.

Наголошується, що в населеному пункті продовжує роботу поліцейський штаб, працює також штаб обігріву рятувальників, чергують бригади медиків. Світло частково відновлене, робота комунальних служб триває.

У #Новолуганське поліцейські заступили на нічне чергування. Протягом всього дня поліцейські допомагали мешканцям латати вікна, вибиті ворожими «градами», та прибирати грудей шиферу та бетону. Групи фіксації поліції документували кожне руйнування, і станом на 18 годину вже виявлено понад 100 будівель, які було пошкоджено під час вчорашнього обстрілу. У населеному пункті продовжує роботу поліцейський штаб, працює також штаб обігріву рятувальників, чергують бригади медиків. Світло відновлено частково, робота комунальних служб триває.

Опубліковано Natalya Shiman 19 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що селище Новолуганське Донецької області забезпечене автономним електропостачанням та опаленням після обстрілу з боку бойовиків, що стався 18 грудня 2017 року.