ua en ru

Обстріл Новолуганського: кількість постраждалих зросла до 4 осіб

Обстріл Новолуганського: кількість постраждалих зросла до 4 осіб Фото: поліція (flickr.com/usembassykyiv)

В результаті обстрілу бойовиків пошкоджено 8 будинків

Кількість постраждалих в результаті обстрілу бойовиками населеного пункту Новолуганське зросла до 4 осіб. Про це повідомляє прес-служба Управління Національної поліції у Донецькій області в Facebook.

"Ворожою артилерією було пошкоджено приватні будинки. За попередньою інформацією, поранення отримали 4 місцевих жителя. Кілька будинків від влучень снарядів горять", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, обстріл почався о 17:00. В даний час відомо про 8 істотно пошкоджених приватних будинках, два з яких досі горять.

Зазначається, що станом на 18:40 відомо про 4 постраждалих, 2 жінки і 2 чоловіків. У населеному пункті розгорнуто оперативний штаб, на місце події направлені додаткові наряди поліції.

На місці події працюють поліцейські, які документують наслідки злочину і надають допомогу жителям. Попередня правова кваліфікація - ст. 258 (Терористичний акт) Кримінального кодексу України.

Бойовики накрили вогнем Новолуганське, є поранені Ворожою артилерією були пошкоджені приватні будинки. За попередньою і...

Опубліковано Головне Управління Національної поліції у Донецькій області 18 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що штаб антитерористичної операції заявив про двох постраждалих в результаті обстрілу бойовиками мирних жителів населеного пункту Новолуганське Донецької області.