ua en ru

Обстріл Авдіївки кваліфіковано як терористичний акт

Обстріл Авдіївки кваліфіковано як терористичний акт Фото: наслідки обстрілу Авдіївки (facebook.com/don.gunp)

Обстріл Авдіївки тривав всю ніч

Обстріл Авдіївки Донецької області кваліфіковано як терористичний акт. Про це йдеться в повідомленні поліції Донецької області в Facebook.

Повідомляється, що вночі бойовики з важкого озброєння обстріляли житлові приміщення в старій Авдіївці. Поліція має дані про пошкодження двох будинків на вулиці Лермонтова. Обстріл Авдіївки з боку окупованого Донецька почався о 20:00 і тривав до 5:00.

"Осколками артснарядів пошкоджено вікна, двері, паркани, дахи будинків, вибуховою хвилею вибито вікна. На щастя, мешканці будинків не постраждали", - йдеться в повідомленні.

На місці інциденту знаходиться слідчо-оперативна група Авдіївського відділення поліції, правоохоронці обстежують територію, збирають інформацію про інші ушкодження. Обстріл Авдіївки кваліфіковано за ч. 2 ст. 258 "терористичний акт" Кримінального кодексу України

В Авдіївці внаслідок обстрілу пошкоджено приватні будинки Сьогодні вночі бойовики з важкого озброєння знову обстріляли...

Опубліковано Головне Управління Національної поліції в Донецькій області 10 квітня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики вночі обстріляли приватний сектор Авдіївки, а мирні жителі до ранку перебували в укритті.