ua en ru

Обстріл Авдіївки: в місті зруйнований майже цілий квартал

Обстріл Авдіївки: в місті зруйнований майже цілий квартал Фото: обстріл Авдіївки

Внаслідок обстрілу Авдіївки було пошкоджені понад 10 будинків

Внаслідок обстрілу Авдіївки (Донецька область) в місті зруйнований майже цілий квартал. Про це йдеться у повідомленні штабу антитерористичної операції (АТО) у Facebook.

"Обстріли сепаратистами житлових кварталів Авдіївки продовжуються. Є постраждалі серед мирного населення. Внаслідок обстрілу був зруйнований майже цілий квартал в районі Стара Авдіївка", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, внаслідок обстрілу було пошкоджені понад 10 будинків по вулицях Лермонтова, Колосова, Леваневського, Шевченко.

Крім того, в ході обстрілу Авдіївки постраждав один з жителів району: чоловік отримав осколкове поранення голови, наразі його госпіталізовано. Лікарі характеризують його стан, як середньої важкості.

"Зазначений жорстокий злочин, порушення усіх законів гуманізму та правил ведення війни НЗФ ОРДО черговий раз свідчать про цілеспрямовані дії щодо подальшого загострення конфлікту, небажання дотримуватися режиму припинення вогню та свідоме невиконання мінських домовленостей", - йдеться у повідомленні.

Важливо! Обстріли сепаратистами житлових кварталів Авдіївки продовжуються. Є постраждалі серед мирного населення. Украї...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 23 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики обстріляли Авдіївку з "Градів", є постраждалі.