ua en ru

Обстановка в зоні АТО протягом дня залишалася стабільною, - штаб

Обстановка в зоні АТО протягом дня залишалася стабільною, - штаб Фото: ситуація в зоні АТО

Режим перемир'я був порушений тільки 6 разів

Обстановка в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) сьогодні, 4 вересня, протягом дня залишалася стабільною. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО на Facebook.

"Сьогодні 4 вересня, обстановка в зоні АТО залишалася стабільною. З 6 ранку і 18 годин, незаконні збройні формування 6 разів застосовували зброю проти українських військ", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, більшість обстрілу були зафіксовані поблизу Донецька. Так, близько 9 години, бойовики зі стрілецької зброї вели вогонь по опорного пункту сил АТО в Мар'їнці, пізніше бойовики використовували гранатомети і стрілецьку зброю. Крім того, під вогнем гранатометів близько 16:30 виявилися сили АТО на південь від Авдіївки.

"На Луганщині в 13.15 бойовики зі стрілецької зброї вели вогонь по українському опорного пункту в місті Щастя", - повідомили в штабі.

Сьогодні 4 вересня, обстановка в зоні АТО залишалася стабільною. З 6 ранку і 18 години, незаконні збройні формування 6 р...

Posted by Прес-центр АТО on 4 сентября 2015 г.

Нагадаємо, сьогодні тристороння контактна група констатувала, що режим припинення вогню на Донбасі дотримуються обидві сторони. Зазначимо, черговий режим перемир'я в зоні АТО набув чинності 1 вересня.