ua en ru

ОБСЄ встановить відеокамери в прифронтових селищах на Донбасі

ОБСЄ встановить відеокамери в прифронтових селищах на Донбасі Фото: ОБСЄ встановить відеокамери в прифронтових селищах на Донбасі

Відеофіксація буде вестися по обидві сторони лінії зіткнення в Авдіївці та селищі Жовтневому

Перший заступник Голови Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні Олександр Хуг заявив, що учасники спеціальної моніторингової місії ОБСЄ встановлять відеокамери в прифронтових селищах на Донбасі. Про це повідомляють "Новини Донбасу".


"Наші спостерігачі постараються збільшити свою присутність в цій зоні і спостерігати за ситуацією цілодобово. Для цього ми зараз шукаємо підходяще місце для установки камер в цьому селищі. Камера, яка буде працювати 24 години на добу 7 днів на тиждень", - сказав Хуг.

Повідомляється, що за аналогічним принципом відеофіксація буде вестися камерами, встановленими по обидві сторони лінії зіткнення в Авдіївці та селищі Жовтневому на півночі Донецька. Ці камери планують встановити протягом найближчих семи днів.

Нагадаємо, європейський союз закликає сторони конфлікту на Донбасі до припинення вогню, а також забезпечити безпеку спостерігачів місії ОБСЄ.