ua en ru

В ОБСЄ розповіли про ситуацію з аварійним мостом у Станиці Луганській

В ОБСЄ розповіли про ситуацію з аварійним мостом у Станиці Луганській Фото: Олександр Хуг (facebook.com/oscesmm)

Аварійний міст у Станиці Луганській щодня перетинають 8 тис. мирних жителів

В Організації з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ) розповіли про ситуацію з аварійним мостом у смт Станиця Луганська Луганської області. Про це на прес-брифінгу "Оперативна інформація з техніки безпеки України та діяльності Спеціальної моніторингової комісії (СММ) ОБСЄ" повідомив перший заступник голови ОБСЄ Олександр Хуг, передає кореспондент РБК-Україна.

"Стан мосту в Станиці Луганській вимагає невідкладного ремонту. Колеги встановили, що стан трапів цього мосту критичний і використовувати його вкрай небезпечно. До 8 тис. мирних жителів перетинають цей міст кожен день. І якщо він зламається, то не буде ні одного пункту перетину", - заявив Хуг.

Крім того, заступник голови ОБСЄ зазначив, що у всіх районах, де ведуться бойові дії, всі об'єкти життєзабезпечення були пошкоджені і потребують ремонту.

"У трикутнику Авдіївка-Ясинувата-Донецький аеропорт, заводи розміщені поблизу і безпосередньо на лінії зіткнення. Як фенольний завод, наприклад, там ведуться ремонтні роботи", - резюмував Хуг.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про заяву заступника голови ОБСЄ, що бойовик ДНР погрожував стріляниною спостерігачам СММ ОБСЄ.