ua en ru

ОБСЄ проведе спеціальне засідання через ескалацію конфлікту в зоні АТО

ОБСЄ проведе спеціальне засідання через ескалацію конфлікту в зоні АТО Фото: голова Спеціальної моніторингової місії Ертугрул Апакан

Із доповіддю про ситуацію на сході України виступить голова Спеціальної моніторингової місії Ертугрул Апакан

Голова Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні Ертугрул Апакан сьогодні, 19 серпня, виступить із доповіддю про ситуацію на Донбасі. Про це повідомляє Радіо Свобода.

Так, сьогодні відбудеться спеціальне засідання Постійної ради ОБСЄ щодо ситуації на Донбасі. Ініціатором скликання засідання стала Сербія, яка нині головує в організації.

Із доповіддю про ситуацію на сході України виступить голова Спеціальної моніторингової місії Ертугрул Апакан, він також проінформує представників 57 країн про зусилля місії зі спостереження та створення умов для врегулювання конфлікту.

Раніше повідомлялося, що в ніч з 16 на 17 серпня бойовиками був здійснений обстріл Сартани Донецької області, в результаті чого загинули двоє мирних жителів, а серед шести постраждалих є дитина.

Нагадаємо, за минулу добу, 18 серпня, бойовики 82 рази обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі.