ua en ru

ОБСЄ планує до кінця серпня збільшити кількість спостерігачів в Україні до 500 осіб

Спеціальна моніторингова місія Організації з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ) планує збільшити до кінця серпня 2014 р. кількість своїх спостерігачів в Україні до 500 чоловік.

Спеціальна моніторингова місія Організації з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ) планує збільшити до кінця серпня 2014 р. кількість своїх спостерігачів в Україні до 500 чоловік. Про це на брифінгу заявив голова спеціальної спостережної місії ОБСЄ в Україні Ертугрул Аракан, передає кореспондент РБК-Україна.

"Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ вже майже два місяці перебуває в Україні... Наші команди почали з 120 спостерігачів, тепер їх 210 осіб. В кінці червня нас буде 300 осіб. Наші очікування такі, що в кінці серпня нас буде вже 500 осіб. Це число включає в себе і логістичну, і адміністративну підтримку. Тоді нас буде десь 750 спостерігачів", - заявив він.

За його словами, місія спостерігачів проводить свою роботу у 10 областях України. ОБСЄ планує відкрити в Україні регіональні офіси наглядової місії.