ua en ru

Оновлення з соціальних мереж: Патріарх Кирил на своїй сторінці в facebook закликав народжувати більше дітей

"Сім'я і діти - це велике святе діло. Нажаль, сьогодні цінності, які до нас доносять телебачення та інші засоби масової інформації, спрямовані зовсім в інший бік. Людині навіюється, що вона живе один раз і повинна лише насолоджуватися. А що таке насолоджуватися життям? Це означає розкріпачувати свій інстинкт: їж скільки хочеш, пий скільки хочеш, все інше - скільки хочеш, і жодної відповідальності . Чим менше відповідальності , тим краще.

Але Бог має інший план про людину. Люди будують різні плани , різні теорії та філософії , але у Бога Свій план того , яким повинен бути чоловік. Те , що сьогодні проповідує сучасна цивілізація , - це абсолютно безбожна ідея , я б сказав , сатанинська ідея . А де зло , там загибель. Люди цього не розуміють , дивляться на красиві обкладинки журналів , там всі такі красиві , реклама - голову кружляє . Насправді це просто фантик , обгортка . А що всередині? Всередині може бути найстрашніше.

Те справжнє, що Господь хотів би від нас бачити , - це любов у сім'ї та діти. Коли діти з'являються - це благословення Боже . Іноді нам кажуть , що важко , важко ростити дітей. А нашим дідам , прадідам легше було? У мого діда було сім дітей , він ще взяв сироту - восьмого . А ще його потім три рази в тюрму саджали і у посилання відправляли , бо він був віруючою людиною , захищав Церкву, а це був час гонінь . І що ви думаєте ? Всі діти виросли , всі встали на ноги , і можу сказати , що у всіх було щасливе життя . Тому ваш вибір - це правильний вибір. Ви тільки заради Бога не дивуйтеся і не піддавайтеся ніякої пропаганді " .

Текст взято з офіційної сторінки Патріарха Кирила в facebook