ua en ru

Обмін полоненими відбудеться на КПВВ "Майорське", - джерела

Обмін полоненими відбудеться на КПВВ "Майорське", - джерела Фото: працівники Червоного Хреста, які супроводжують полонених (facebook.com/iryna.gerashchenko)

Обмін полоненими пройде під Горлівкою Донецької області

Обмін утримуваними особами між українською стороною та представниками самопроголошених "республік Донбасу" відбудеться на контрольному пункті в'їзду/виїзду "Майорське" під окупованою Горлівкою Донецької області, передає "Громадське" з посиланням на джерела.

Зазначимо, відомо, що представники окремих районів Луганської області відправили на обмін 16 осіб, а з боку ОРДО - 58 осіб.

Нагадаємо, раніше перший заступник спікера Верховної Ради і представник України в гуманітарній підгрупі тристоронньої контактної групи по Донбасу Ірина Геращенко заявила, що українська сторона вже направила колону для обміну полоненими. Колона рухається до місця обміну у супроводі представників Червоного Хреста.

За словами Геращенко, утримувані особи, яких направили на обмін, в бесідах з представниками міжнародної гуманітарної організації підтвердили згоду взяти участь у цьому обміні.