ua en ru

ОАЕ призупинять свої авіарейси в Катар на тлі розриву дипвідносин

ОАЕ призупинять свої авіарейси в Катар на тлі розриву дипвідносин Фото: літак Emirates

Emirates припинить свої рейси в Доху і з Дохи

Об'єднані Арабські Емірати (ОАЕ) припинять своє авіасполучення з Катаром на тлі розриву дипломатичних відносин. Про це повідомляє Reuters.

"Дубайський авіаперевізник Emirates заявив, що він припинить всі рейси в Доху і з Дохи зранку вівторка, 6 червня 2017 року, до подальшого повідомлення, приєднавшись до Etihad Airways з аналогічними діями на тлі дипломатичного розриву між Катаром і деякими з його сусідів у Перській затоці", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, останній рейс з Дубая в Доху відправиться у вівторок в 2:30, а останній рейс з Дохи у Дубай відправиться в 3:50 ранку.

Клієнти, які забронювали місця на рейсах Emirates в Доху, отримають альтернативні варіанти, включаючи повне відшкодування невикористаних квитків та безкоштовну переадресацію в найближчі пункти призначення.

У свою чергу, Air Arabia призупинила рейси між Шарджею і Дохою у вівторок, до подальшого повідомлення про відновлення. Останній вихідний рейс авіакомпанії з Шарджі в Доху відправляється о 18:30 за місцевим часом в понеділок, а останній вхідний рейс з Дохи в Шарджу відправиться в понеділок о 19:25 за місцевим часом.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Саудівська Аравія, ОАЕ, Бахрейн і Єгипет розірвали свої зв'язки з Катаром у понеділок, 5 червня 2017 року, звинувативши його в підтримці тероризму, продемонструвавши тим самий великий розкол за останні роки серед одних з найбільш могутніх держав в арабському світі.