ua en ru

Нинішня влада керує Києвом "на рівні рефлексів", - Думчев

Нинішня влада керує Києвом "на рівні рефлексів". Про це заявив лідер партії "Рух за реформи" Сергій Думчев.

За його словами, ера київської влади нагадує еру примітивних приматів, які діють виключно на підсвідомому рівні.

"Якщо подивитися, що за фактом сталося з нашим улюбленим містом за останні 10 років, то виникає відчуття, що нами керували істоти, що живуть на рівні рефлексів. Керуючись лише принципом: красти, красти і ще раз красти. Нормальна сучасна людина, керівник міста повинен думати про проблеми інших людей. Тому ми і вибрали тему з еволюцією і мавпами на наших білбордах. Так ми намагалися показати, що наша політична сила - це команда творців. Ланка нової політичної еволюції", - заявив він.

Також Думчев зазначив, що змінити місто можуть тільки нові особи, які зацікавлені в тому, щоб Київ став успішним і сучасним містом.

"Наш рух об'єднав десятки і сотні киян, які не планували і не брали участь у політиці. Однак сьогодні вже не можуть дивитися на місто, в якому дуже некомфортно жити. Це підприємці, лікарі, юристи, волонтери, бійці АТО. Це досить молоді, але вже з великим життєвим досвідом люди. Це також члени таких політичних сил, як "Самопоміч" і БЮТ, яких не влаштовує повна відсутність реформ у Києві. Ми вибираємо в свою команду нових, незаангажованих людей. Головний принцип у формуванні команди "Рух за реформи" - ніхто з членів нашої партії не повинен мати стосунку ні до попередньої, ні до нинішньої влади. Тільки так вдасться за рік знищити всі корупційні схеми в КМДА і повернути Києву колишній вигляд", - додав політик.