ua en ru

Нинішня виборча кампанія нічим не відрізняється нічим від попередніх в Україні, - Янукович

Президент України Віктор Янукович упевнений, що нинішня передвиборна кампанія нічим не відрізняється від попередніх виборчих кампаній в Україні і що на всы що порушення, які відбуваються буде дана належна правова оцінка. Про це він заявив в ході візиту на міжнародний форум інноваційних технологій хлібопекарської галузі, передає кореспондент РБК-Україна.

"На сьогоднішній день йде цей перевиборного процес абсолютно не відрізняючись від виборів, які були в нашій країні. Багато емоцій, є чисто людський фактор, а там де є порушення, на це система реагує миттєво. Якщо фіксуються такі порушення, то або адміністративним шляхом виписуються штрафи, або розглядається це Центральною виборчою комісією, а при необхідності розглядається в судах", - сказав Президент.

Він також повідомив, що під час виборів в Україні будуть створені центри спостереження за ходом виборів, в тому числі і міжнародними спостерігачами. У цьому процесі, за його словами, візьме участь і Міністерство закордонних справ, а встановлені практично на кожній дільниці веб-камери дозволять будь-якому громадянину, як в Україні так і закордоном простежити за процесом голосування.

Читайте також: Установка відеокамер на виборчих дільницях буде завершена до 12-15 жовтня

Нагадаємо, вибори до Верховної Ради відбудуться 28 жовтня 2012 р.