ua en ru

Нойерт призначили прес-секретарем Держдепартаменту США

Нойерт призначили прес-секретарем Держдепартаменту США Фото: Хізер Нойерт

Хізер Нойерт призначили прес-секретарем зовнішньополітичного відомства Державного департаменту

Хізер Нойерт призначили прес-секретарем зовнішньополітичного відомства Державного департаменту США, передає "Голос Америки".

Повідомляється, що 47-річна Нойерт, яка закінчила вашингтонський Коледж Маунт Вернон, була ведучою і кореспондентом ранкової програми Fox and Friends на телеканалі Fox News.

Зазначено, що до початку роботи на Fox News Нойерт працювала кореспондентом каналу ABC News. Відомо, що один з її репортажів був номінований на премію "Еммі".

"Нойерт прийшла в Держдепартамент з більш ніж 15-річним досвідом роботи в якості ведучої та кореспондента, який висвітлював як зарубіжні, так і внутрішні новини, в тому числі теракти 11 вересня, війну в Іраку і геноцид в Дарфурі (Судан). Досвід Нойерт у сфері медіа та її давній інтерес до міжнародних справ неоціненні, коли вона висвітлює зовнішньополітичні пріоритети Адміністрації для американського народу і для всього світу", - говориться в документі про призначення Нойерт на посаду.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Державному департаменті США повідомили, що їм відомо про затримання в Північній Кореї американського громадянина, але відмовилися від коментарів з міркувань конфіденційності.