ua en ru

Новий глава "Укртранснафти" тимчасово отримав кабінет в будівлі "Нафтогазу", - нардеп

Новий глава "Укртранснафти" тимчасово отримав кабінет в будівлі "Нафтогазу", - нардеп Юрій Мірошник

Новий голова компанії "Укртранснафта" Юрій Мірошник тимчасово отримав робочий кабінет в будівлі НАК "Нафтогаз України". Про це повідомив нардеп від "Блоку Петра Порошенко" Сергій Лещенко в Facebook.

"Новий керівник "Укртранснафти" Мірошник отримав робоче місце в офісі компанії "Нафтогаз". Будівля "Укртранснафти" зовні охороняється міліцією, всередині - неідентифікованими особами під контролем колишнього керівника Лазорко. Міністр Демчишин поїхав у Брюссель. Вирішено не заводити Мірошника силою і не загострювати ситуацію - чекають політичного рішення Порошенко. Як з приводу ситуації навколо "Укртранснафти", так і образ журналіста Сергія Андрушко", - написав нардеп.

Нагадаємо, відсторонений від 19 березня посади голови правління "Укртранснафта" Олександр Лазорко забарикадувався в будівлі компанії. Після цього нардеп Сергій Лещенко повідомив, що глава ДніпрОДА Ігор Коломойський в супроводі озброєних людей прибув в офіс компанії.

Пізніше глава Міненерго України Володимир Демчишин заявив, що Коломойський прибув в офіс "Укртранснафти" з метою з'ясувати, особа нового глави компанії.

Вночі 20 березня міліція взяла під охорону офіс "Укртранснафти". Зараз йде розслідування обставин інциденту.