ua en ru

Новим начальником УДАІ в Дніпропетровській області призначений Реуцков

Відповідно до наказу МВС України в Дніпропетровській області начальником управління ДАІ в Дніпропетровській області призначений підполковник міліції Олександр Геннадійович Реуцков. Про це йдеться в повідомлення прес-служби УДАІ у Дніпропетровській області, передає РБК-Україна.

Реуцков Олександр Геннадійович народився в 1975 році, має вищу освіту, у 2002 році закінчив Юридичну академію МВС України, спеціальність - правознавство.

"В органах МВС Реуцков складається з 1993 року і має великий досвід практичної та управлінської роботи в ДАІ. За роки служби він пройшов шлях від інспектора до заступника начальника Державтоінспекції області, майже десять років обіймав посаду начальника відділу моніторингу та юридичного забезпечення УДАІ дніпропетровської", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що попередній начальник ДАІ Дніпропетровської області Мар'ян Блажівський зізнався в отриманні хабарів і в жовтні 2014 року самовільно написав рапорт на звільнення його з посади. До призначення на посаду голови дніпропетровської ДАІ Блажівський з 2008 по 2010 роки керував Донецьким обласним ДАІ.