ua en ru

Нова клініка "Охматдиту" повинна бути введена в експлуатацію до кінця року, - Гройсман

Нова клініка "Охматдиту" повинна бути введена в експлуатацію до кінця року, - Гройсман Фото: Володимир Гройсман (kmu.gov.ua)

Клініку добудують в середині літа, потім проведуть тендери на закупівлю обладнання

Будівництво нової клініки Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит" завершиться в середині літа, медзаклад має бути введено в експлуатацію до кінця 2017 року. Про це заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час візиту на будівельний майданчик у вівторок, 6 червня, передає кореспондент РБК-Україна.

"Завершимо будівництво до середини літа. Фактично зараз можна сказати, що будівництво завершується, але хотілося б здати об'єкт повністю", - сказав Гройсман.

Він також зазначив, що введення в експлуатацію нової клініки "Охматдиту" має відбутися не пізніше грудня 2017 року.

"Я сподіваюся, що ці 26 тисяч квадратних метрів клініки для маленьких пацієнтів будуть здані в листопаді, максимум грудні", - заявив прем'єр-міністр.

Володимир Гройсман також зазначив, що після завершення будівництва будівлі повинні бути проведені тендери на закупівлю обладнання.

Нагадаємо, 31 травня новим головним лікарем Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит" стала головний лікар центральної районної лікарні Коломиї Ірина Садов'як.