ua en ru

Нова адміністрація США набагато жорсткіше відповідатиме на агресію РФ, - Маккейн

Нова адміністрація США набагато жорсткіше відповідатиме на агресію РФ, - Маккейн Фото: Джон Маккейн вважає нову адміністрацію США жорсткішою за попередню

Американський сенатор вважає, що останні вісім років бракувало лідерства США

Американський сенатор-республіканець Джон Маккейн вважає, що нова американська адміністрація буде набагато жорсткіше відповідати на російську агресію. Про це він заявив у інтерв’ю "Голосу Америки".

"Я вважаю, що останні вісім років бракувало американського лідерства. Колишній президент Обама називає це лідируванням з тилу. Але тільки-но виникає вакуум, відбуваються погані речі", - сказав Маккейн.

Він додав, що команда з національної безпеки нинішнього президента США Дональд Трамп має волю вдатися до кроків, які підвищать ціну подальшої російської агресії.

"Повинна бути висока ціна діям, які шкодять демократії та інтересам США. Нинішня команда з національної безпеки була на полі бою або очолювала операції протягом останніх п’ятнадцяти років. Я думаю, чаша переповнилась і я дуже радий, що принаймні поки що президент дуже уважно дослухається до їхніх порад", - зазначив Маккейн.

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко вважає, що без санкцій Заходу агресія Російської Федерації продовжилася б вглиб Європи.