ua en ru

Ночью боевики обстреливали силы АТО по всем направлениях, применяли минометы

Ночью боевики обстреливали силы АТО по всем направлениях, применяли минометы Фото: АТО

В районі Верхньоторецької відбувся двогодинний бій

Починаючи з 18 години учорашнього вечора, російсько-терористичні найманці продовжили обстріли зіли антитерористичної операції (АТО) на всіх напрямках. Про це повідомляє прес-центр АТО в Facebook.

"На Донецькому напрямку - з озброєння БМП, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - терористи вели провокаційний вогонь по Досвідченому, Пісках, Мар'їнці, Новгородської, Новоселівці Другий, Верхнеторецкому, Красногорівці та Авдіївці. Крім того, для обстрілу наших позицій поблизу Авдіївки злочинці використовували 82-міліметрові міномети", - наголошується в повідомленні прес-центру.

Також на Артемівському напрямку терористи вели вогонь з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по Майорску терористи. На Маріупольському - за Ломакиному - зі стрілецької зброї. Крім того, найманці вели прицільний вогонь із стрілецької зброї по наших позиціях поблизу Новотошковского і Широкиного.

За даними АТО, близько 20 години вечора 13 листопада в районі Верхньоторецької відбулося бойове зіткнення, яке традиційно завершився втечею ворога з поля бою.

"При цьому в ході 2-годинного бою російсько-терористичні війська застосовували не тільки озброєння БМП-2, гранатомети, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю, але і 82-міліметрові міномети, які, згідно з Мінським домовленостями, вже повинні бути відведені не тільки українською стороною, а й найманцями", - повідомили в прес-центрі АТО.

Розпочинаючи з 18 години вчорашнього вечора, російсько-терористичні найманці продовжили обстріли наших позицій на всіх н...

Posted by Прес-центр АТО on 13 листопада 2015 р.

Нагадаємо, протягом 13 листопада проросійські бойовики обстріляли сили АТО Погоди Донецької області і Щастя Луганської області.