ua en ru

НКЦПФР схвалила порядок емісії облігацій внутрішніх місцевих позик та їх обігу

НКЦПФР на плановому засіданні схвалила проект рішення "Про затвердження положення про порядок здійснення емісії облігацій внутрішніх місцевих позик та їх обігу".

Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР) на плановому засіданні схвалила проект рішення "Про затвердження положення про порядок здійснення емісії облігацій внутрішніх місцевих позик та їх обігу". Про це повідомляє прес-служба НКЦПФР.

"В першу чергу, документом передбачено порядок здійснення емісії облігацій внутрішніх місцевих позик, порядок реєстрації випуску та проспекту емісії облігацій, змін до проспекту емісії, а також звіту про результати розміщення облігацій та перелік необхідних для цього документів", - зазначила директор департаменту корпоративного управління та корпоративних фінансів НКЦПФР Алла Папаіка.

За словами Папаіки, необхідність удосконалення порядку емісії облігацій внутрішніх місцевих позик та їх обігу обумовлена набранням чинності низки законодавчих актів, зокрема, закону України "Про депозитарну систему України" та прагненням регулятора удосконалити існуючі інструменти на фондовому ринку.