ua en ru

НКЦПФР призначила своїх представників на засіданнях саморегулівних організацій

НКЦПФР (Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку) призначила членів, які представлятимуть регулятор на засіданнях саморегулівних організацій професійних учасників фондового ринку.

НКЦПФР (Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку) призначила членів, які представлятимуть регулятор на засіданнях саморегулівних організацій професійних учасників фондового ринку. Відповідне рішення було прийнято на засіданні комісії 4 лютого 2014 року. Про це йдеться в повідомленні НКЦБФР.

Згідно з повідомленням, для участі в засіданнях ради Української асоціації інвестиційного бізнесу (УАІБ) обраний Тарасенко Олексій Олександрович, засіданнях асоціації "Українські фондові торговці" (АУФТ) - Петрашко Олексій Геннадійович, а в засіданнях Професійної асоціації реєстраторів і депозитаріїв (ПАРД) - Амелін Анатолій Ігорович.

Підкреслимо, що ці представники будуть мати право дорадчого голосу.

"Право комісії призначати свого представника для участі в засіданнях ради СРО закріплено положенням про об'єднання професійних учасників фондового ринку № 1925. Регулятор сподівається на плідну та ефективну співпрацю, яка є важливим, оскільки СРО представляють інтереси ринку", - йдеться в повідомленні.