ua en ru

НКРЗ запропонувала операторам Vega та ЗАТ "Київстар" до 30 червня укласти договір про взаємоз'єднання їх телекомунікаційних мереж.

Нацкомісія з питань регулювання зв'язку запропонувала операторам Vega та ЗАТ "Київстар" до 30 червня укласти договір про взаємоз'єднання їх телекомунікаційних мереж. Про це йдеться у рішенні НКРЗ № 248 від 3 червня 2010 р.

ЗАТ "Київстар" з 04 червня 2010 р. відновити пряме взаємоз'єднання телекомунікаційних мереж та забезпечити пропуск трафіку з ЗАТ "Укомлайн" по прямому взаємоз'єднанню мереж ... Рекомендувати операторам ЗАТ "Укомлайн" та ЗАТ "Київстар" утриматись від публічного висвітлення неузгоджених питань до врегулювання спору ... Державній інспекції зв'язку невідкладно провести позапланову перевірку ЗАТ "Київстар" щодо порушення вимог законодавства у сфері телекомунікацій на підставі звернення ЗАТ "Укомлайн" від 2 червня 2010 р.", - йдеться у повідомленні.
Нагадаємо, 1 червня Компанія "Київстар" заблокувала для абонентів доступ до мережі Vega - при дзвінках на номери оператора з'єднання не здійснювалося.