ua en ru

У НКРЕКП заявили, що дата підвищення тарифів на тепло та гарячу воду ще не встановлена

У НКРЕКП заявили, що дата підвищення тарифів на тепло та гарячу воду ще не встановлена Фото: дата підвищення тарифів на тепло та гарячу воду ще не всановлена

НКРЕКП не підвищувала тарифів на тепло та гарячу воду для населення, а лише схвалила проекти

У Національній комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП) України заявили, що дата підвищення тарифів на тепло та гарячу воду ще не встановлена. Про це заявив керівник відділу інформації і комунікації з громадськістю НКРЕКП Іван Слободянюк, повідомляє "Радіо Свобода".

Він також зазначив, що комісія не підвищувала тарифів на тепло та гарячу воду для населення, а лише схвалила проекти.


"5 травня ми не ухвалювали тарифів щодо населення на теплову енергію, на послуги централізованого опалення, на комунальні послуги та централізоване постачання гарячої води. Ми схвалили проекти цих тарифів і оприлюднили їх на сайті. Тепер питання за громадськістю, котра може тиснути на теплокомуненерго, до цього також мають долучитися органи місцевої влади, розібравшись зі своїми теплокомуненерго", - сказав Слободянюк.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що НКРЕКП оприлюднила нові тарифи на послуги постачання гарячої води для населення, які вступлять в силу з 1 липня поточного року.