ua en ru

НКРЕКП підвищила тарифи на холодну воду в ряді міст України з 2018

НКРЕКП підвищила тарифи на холодну воду в ряді міст України з 2018 Фото: НКРЕКП підвищила тариф на холодну воду (фото з відкритих джерел)

Найбільше тариф піднявся для Харкова

Національна комісія, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг, підвищила тарифи на холодне водопостачання і водовідведення на 2018 рік у ряді міст України. Відповідні рішення були прийняті Нацкомісією сьогодні на засіданні, передає кореспондент РБК-Україна.

зокрема, найбільше підняття тарифу на водопостачання було затверджено для "Харківводоканалу" - на рівні 8,38 грн за куб. м, а на водовідведення - 4,36 грн за куб. м.

Тариф на водопостачання для "Днепроводоканала" був встановлений на рівні 6,47 грн за куб. м та водовідведення - 4,25 грн за куб. м, "Львівводоканалу" - тариф на водопостачання на рівні 7,09 грн / куб. м і водовідведення - 3,62 грн за куб. м.

Варто відзначити, що на зміну тарифів, зокрема, вплинуло зміна витрат на оплату праці та вартості електричної енергії.

Нагадаємо, сьогодні Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг України, збільшила прогнозну оптову ринкову ціну на електроенергію для промислових споживачів на 2018 рік.