ua en ru

НКРЕ оштрафувала "Рівнегаз" на 50 тис. грн за надання невірної інформації

Національна комісія регулювання електроенергетики України (НКРЕ) прийняла рішення оштрафувати ПАТ "Рівнегаз" на 50 тис. грн за порушення ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу за регульованим тарифом та ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного і нафтового газу. Відповідне рішення було прийнято на засіданні комісії, передає кореспондент РБК-Україна.
"ПАТ "Рівнегаз" здійснило порушення в умовах надання до НКРЕ звітності проведення технічного обслуговування, надання невірної інформації щодо проведення господарської діяльності", - заявив доповідач НКРЕ Олег Барановський.
Також він зазначив, що комісія виявила інформацію щодо заборгованості ПАТ "Рівнегаз" перед ДК "Газ України": "Станом на 2009 р. заборгованість перед ДК "Газ України" становила 37 млн 493 тис. грн. 1 січня 2011 р. ця сума збільшилась до 72 млн 737 тис. грн. Однак, станом на 31 березня 2011 р. вона зменшилась до 61 млн 636 тис. грн. А заборгованість перед НАК "Нафтогаз" відсутня".