ua en ru

НКРЕ буде здійснювати контроль облэенрго за показниками надійності електропостачання та якості надання послуг

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики (НКРЕ) отримала можливість контролю обленерго за показниками надійності електропостачання та комерційної якості надання послуг споживачам. Про це повідомляє прес-служба НКРЕ.

Постанова НКРЕ від 25 липня 2013 р. № 1015 "Про затвердження форм звітності № 11-НКРЕ (квартальна) "Звіт щодо показників надійності електропостачання" та № 12-НКРЕ (квартальна) "Звіт щодо показників комерційної якості надання послуг" та інструкцій щодо їх заповнення" сьогодні офіційно оприлюднено в "Офіційному віснику України" № 66, ст. 2410. Постанова набрала чинності з дня його офіційного опублікування.

Постанова прийнята з метою контролю за якістю надання послуг з електропостачання обленерго споживачам.

Форми звітності № 11-НКРЕ та 12-НКРЕ нададуть можливість НКРЕ забезпечувати контроль обленерго за дотриманням показників надійності електропостачання, показників комерційної якості надання послуг споживачам та отримувати дані, які будуть враховуватися при коригуванні необхідного доходу компанії при переході до стимулюючого тарифного регулювання за результатами виконання цільової задачі по досягненню показників якості послуг.

Постанова зареєстрована в Міністерстві юстиції України 13 серпня 2013 р. за № 1384/23916.