ua en ru

Микола Герасимюк призначений прокурором Києва

Микола Герасимюк призначений прокурором міста Києва. Про це йдеться у повідомленні прес-служби прокуратури м. Києва.

Микола Герасимюк (на фото) призначений прокурором міста Києва. Про це йдеться у повідомленні прес-служби прокуратури м. Києва.

Представляючи нового очільника прокуратури Києва, виконувач обов'язків генерального прокурора України Олег Махніцький, зокрема, відзначив його професійні та особисті якості.

"Упевнений, що організаторські здібності, енергія та наполегливість Миколи Герасимюка дозволять йому досягти успіху і в дуже непростих умовах сьогодення ефективно виконувати свої обов'язки", - зауважив Махніцький.

Микола Герасимюк народився 7 листопада 1969 р. в місті Гайсин Вінницької області. Має дві вищі освіти. Роботу на державній службі розпочав з серпня 2000 р. на посаді помічника прокурора міста Рівне. З грудня 2002 р. обіймав відповідальні посади в Генеральній прокуратурі України, у 2007 році працював заступником Генерального прокурора України. Останнім часом був заступником голови Державної виконавчої служби України.

Нагадаємо, вчора Кабінет міністрів України звільнив Герасимюка з посади заступника голови Державної виконавчої служби України.