ua en ru

У Миколаївській області, здійснюючи крадіжку, зловмисник до смерті забив місцевого жителя

У Миколаївській області, здійснюючи крадіжку, зловмисник до смерті забив місцевого жителя Фото: поліція

Наразі зловмисник затриманий, йому загрожує до 15 років ув’язнення

У Казанківському районі Миколаївської області, здійснюючи крадіжку, зловмисник до смерті забив місцевого жителя. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Миколаївській області.

"29-річний раніше судимий чоловік вдерся вночі до будинку потерпілого, щоб вчинити крадіжку, а коли був викритий 59-річним господарем, побив його до смерті. Із домоволодіння злочинець забрав мобільний телефон постраждалого та продукти харчування", - йдеться у повідомленні.

Зловмисник приніс награбоване додому та розказав батькові звідки усе "дістав". У свою чергу, батько зловмисника, аби пересвідчитись чи насправді скоєно вбивство, відправився до помешкання потерпілого та, переконавшись на власні очі, що він помер, викликав поліцію.

За вказаними фактами відкрито кримінальні провадження за п.6 ч. 2 ст. 115 КК України "Умисне вбивство" та ч.4 ст.187 КК України "Розбій".

Наразі зловмисник затриманий, йому загрожує до 15 років ув’язнення із конфіскацією майна.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у місті Зміїв у Харківській області чоловік покінчив життя самогубством, вистріливши собі у груди із саморобної зброї.