ua en ru

У Миколаївській області правоохоронці затримали голову сільради на хабарі в 170 тис. гривень

У Миколаївській області правоохоронці затримали голову сільради на хабарі в 170 тис. гривень Фото: хабар

Проводяться невідкладні слідчі дії

У Миколаївській області правоохоронці затримали голову Трихатської селищної ради на хабарі в 170 тис. гривень. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Миколаївській області.

"Миколаївською місцевою прокуратурою № 1 спільно з Управлінням захисту економіки в області задокументовано факт вимагання неправомірної вигоди в розмірі 170 000 гривень сільським головою Трихатської селищної ради Миколаївського району. Зазначені кошти він вимагав за сприяння у позитивному вирішенні питання про виділення земельної ділянки загальною площею 14 га", - йдеться у повідомленні.


Як зазначається, посадовець був затриманий під час отримання частини неправомірної вигоди у розмірі 60 тис гривень, предмет хабара вилучено.

"Наразі вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 369-2 КК України, та обрання запобіжного заходу. Проводяться невідкладні слідчі дії", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, вчора голова Національної поліції України Хатія Деканоїдзе відправила у відставку головного поліцейського Миколаївської області Віталія Гончарова.