ua en ru

У Миколаївській області перекинувся мікроавтобус, є загиблий

У Миколаївській області перекинувся мікроавтобус, є загиблий Фото: у Миколаївській області сталося ДТП (facebook.com/kyivpastrans)

В результаті ДТП загинула пасажир Ford Transit

У Миколаївській області мікроавтобус Ford Transit виїхав за межі проїжджої частини в кювет і перекинувся, внаслідок чого загинула 52-річна жінка. Про це йдеться в повідомленні поліції Миколаївської області у Facebook.

Повідомляється, що інцидент стався близько 13:30 на трасі Р-75 в Кривозерському районі. Водій мікроавтобуса Ford Transit, за попередніми даними, не впорався з керуванням, виїхав за межі проїжджої частини в кювет і перекинувся.

"В результаті дорожньо-транспортної пригоди 62-річний водій доставлений в лікарню, а його 52-річна пасажирка від отриманих тілесних ушкоджень померла на місці події", - йдеться в повідомленні.

За фактом аварії поліція відкрила кримінальну справу за порушення правил безпеки дорожнього руху.

У Кривоозерському районі в автопригоді загинула жінка – пасажир (ФОТО) Сьогодні близько 13:30 на автодорозі Р-75 «Тимко...

Опубліковано Поліція Миколаївської області 26 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на дорогах України за добу загинули 19 осіб. Ще більше сотні людей постраждали у цих ДТП.